неділю, 1 грудня 2013 р.

Засідання клубу в другій половині листопаду

В другій половині листопаду у нашому клубі відбулися чергові засідання, де обговорювалося теми "Як стати успішним. Поради від Сиріла Паркінсона" та " Як стати впевненим у собі". Учасники прийняли жваву участь у обговоренні тем засідань.




4 коментарі:

  1. Шановні опікуни Валентино та Аліно! Ви великі молодці, бо знову зібрали свою гвардію "Джентельменів успіху" разом. Приємно спостерігати за Вашим розвитком! Бажаю успіхів! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  2. Шановні опікуни! Не бачу інформації, що 24 грудня 2013 року проходив обласний круглий стіл! У Вас є програма круглого столу, оформіть це на головній сторінці! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  3. Такий гарний блог, шановні опікуни! Але шкода, що вся Ваша робота залишається не прочитаною і не побаченою іншими! Сподіваюсь, що збиретеся духом і проявитесь на сторінках Вашого блогу! З повагою, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити
  4. Дуже шкода, шановні представники профтехосвіти, що Ви загубили таку інноваційну можливість навчально-виховного впливу на своїх вихованців у сфері економічної освіти. Постраждали не Ви, а Ваші УЧНІ! Ви не дали їм можливості розкритися до кінця через такий прекрасний українсько-польський проект "Шкільна академія підприємництва". Тим самим знизили рейтинг свого закладу і почуття відповідальності за всю область в цілому! З повагою, обласний координатор Проекту, Світлана Вікторівна.

    ВідповістиВидалити